×

Tillverkningsindustris framtid

Under Elmia Automation genomfördes Yrkes-SM i CNC-svarvning- och fräsning. Skärteknikcentrum som vi på Gnosjö Automatsvarvning är en del av, stod bakom arrangemanget. Ta en titt på filmen från evenemanget och inspireras till nästa tävling: Ungdoms–SM i CNC-svarvning – som genomförs under Elmia Subcontractor.

Se filmen från Yrke-SM här

Företagsfakta

Grundat år:
1974
Ägare:
Fam Fransson
Ort:
Gnosjö
Verksamhet:
Automatsvarvning av komplexa detaljer i stora serier.
Kunder:
I huvudsak svenska verkstadsföretag där ca hälften har anknytning till fordons-industrin.
Exportandel:
ca 60%
Antal anställda:
60
Omsättning:
116.6 milj. (2015)

Gnosjö Automatsvarvning

Gnosjö Automatsvarvning

Gnosjö Automatsvarvning

Vi använder våra egna cookies och cookies från tredje part för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du vår cookieanvändning. Du kan hitta mer information i vår cookiepolicy.