×

GNOSJÖ AUTOMATSVARVNING OCH SVENSKT NÄRINGSLIV I SAMTAL MED RWANDAS AMBASSADÖR

När Rwandas ambassadör kom till Jönköping för att lära sig mer om företagsamhet, var Gnosjö Automatsvarvnings vd Linda Fransson en av inspiratörerna. Samtalen kretsade mycket kring utbildnings- och företagsklimat i de två länderna och som ett mindre familjeföretag med stora globala kunder kunde Linda bidra med ytterligare ett perspektiv på frågorna.

– Det var mycket intressanta samtal. Våra länder skiljer sig helt klart i mångt och mycket, inte minst kring generationsfrågor, berättar Linda Fransson. Rwanda är ett av världens yngsta länder sett ur medellivslängd, vilket så klart påverkar allt från företagsstyrning till att säkra framtida arbetskraft.

Gnosjö Automatsvarvning

Gnosjö Automatsvarvning

Gnosjö Automatsvarvning

Vi använder våra egna cookies och cookies från tredje part för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du vår cookieanvändning. Du kan hitta mer information i vår cookiepolicy.