×
Meny
iForum_logo

Se filmen och alla bilder från Innovation Forum 2015. Stort tack till alla er som kom och bidrog till en spännande och intressant dag.

renata

RENATA CHLUMSKA

Renata Chlumska vill bli första svenska kvinnan i rymden. Tidigare har målen inte varit så höga, i meter mätt. 8850 m för att nämna Mount Everest som ett exempel.

Till Innovation Forum 2015 och Gnosjö Automatsvarvning kommer Renata för att prata om motivation som drivkraft. Om att kunna hantera förändringar, möten med det oväntade och att ha magnetiska mål för att förverkliga sina idéer.

KARL MC FAUL

I Lund byggs just nu European Spallation Source (ESS) – det största svenska forskningsprojektet någonsin och en unik anläggning för materialforskning med världens mest kraftfulla neutronkälla. Här är Karl McFaul Corporate Communications Manager. Men Karls CV rymmer långt mycket mer. År 1989 var han med och startade det svenska musikundret som producent på Telegram Records, han har nyligen framfört en egen komposition av robotjazz i Leipzig och mellan varven hinner han även koka ihop planer med IT-visionären Jonas Birgersson. Det Karl McFaul inte vet om innovationens betydelse är inte värt att veta.

29c7b84
anders

ANDERS NYGREN

Dagen modereras av Anders Nygren. Varumärkesutvecklare, copywriter och tidningskrönikör.