×
Meny

En dag på Gnosjö Automatsvarvning

Nu slipper ni fundera på hur det egentligen är att jobba på Gnosjö Automatsvarvning. Häng med på detta studiebesök så får du en inblick i vilka som jobbar här och vad de gör på dagarna.

Se filmen här.

NYA FILMER

Under året har vi fortsatt investera för perfektion och precision och driftsatt fyra nya maskiner.

Se dem här.

Träffa oss på Elmia Subcontractor

Denna vecka är vi på Elmia Subcontractor. Du träffar oss i monter C01:40 där vi gärna pratar om perfektion, precision och berättar mer om hur vi låter våra personliga egenskaper bli en del av resan mot noll fel. Välkommen!

 

Brink Motorsport trea i STCC 2017

Finalhelgen på Mantorp bjöd på allt från varierande kvalresultat, pallplats och grymma uppkörningar.  Teamet visade att man lyckats förbättra både bil och förare under senare delen av säsongen och hade i helgen kontinuerligt fart för topp fem. Höjdpunkten var Tobias uppkörning från femtonde ruta till pallplats i race 2.

– Vi är redan taggade för att starta nästa säsong och då med en betydligt mer välfylld erfarenhetsbank än för fem månader sen då vi tog våra första varv i en STCC-bil, är en stolt teamchefs kommentar efter finalen.

STIPENDIEUTDELNING BÄSTA UF FÖRETAG

I samband med examen på Gnosjöandans kunskapscentrum delade Gnosjö Automatsvarvning ut stipendie till bästa UF företag i Jönköpings län. 3000 kr fick företaget Trivet + med Emilia Dahlin och Emma Svensson i spetsen.

Svenskt näringsliv och Gnosjö Automatsvarvning

När Rwandas ambassadör Christine Nkulikiyinka kom till Jönköping för att samtala kring företagsamhet, var Gnosjö Automatsvarvnings vd Linda Fransson en av inspiratörerna. Samtalen kretsade mycket kring utbildnings- och företagsklimat i de två länderna och som ett mindre familjeföretag med stora globala kunder kunde Linda bidra med ytterligare ett perspektiv på frågorna.

– Det var mycket intressanta samtal. Våra länder skiljer sig helt klart i mångt och mycket, inte minst kring generationsfrågor, berättar Linda Fransson. Rwanda är ett av världens yngsta länder sett ur medellivslängd, vilket så klart påverkar allt från företagsstyrning till att säkra framtida arbetskraft.

PRESSKONTAKT

Logotyp, ett urval av bilder samt informationstexter finns att ladda ner under Presskit.

För övriga frågor och information välkommen att kontakta:

Linda Fransson, VD
linda@svarvning.nu

Gnosjö Automatsvarvning AB
Lidängsvägen 1
Box 182
SE-335 24 Gnosjö
Direkt +46 (0)370 33 32 51
Fax +46 (0)370 991 70

företagsfakta

Grundat år:
1974
Ägare:
Fam Fransson
Ort:
Gnosjö
Verksamhet:
Automatsvarvning av komplexa detaljer i stora serier.
Kunder:
I huvudsak svenska verkstadsföretag där ca hälften har anknytning till fordons-industrin.
Exportandel:
ca 50%
Antal anställda:
53
Omsättning:
84.5 milj. (2015)

Gnosjö Automatsvarvning

Gnosjö Automatsvarvning

Gnosjö Automatsvarvning