×
Meny

Jobba hos oss

Kompetens, kunskap och yrkesstolthet är viktiga parametrar hos Gnosjö Automatsvarvning. Därför är personalmixen på företaget stor: kvinnor och män från 20 till 65 år av olika nationalitet. Mixen ger en stimulerande arbetsmiljö och ett spännande utbyte av erfarenheter som är utvecklande både på individ- och företagsnivå. I sort sett alla har Grönt certifikat enligt CNC Teknik och vi erbjuder kontinuerligt utbildningar till våra medarbetare.

Känner du att du vill arbeta och utvecklas i en svensk industri med spetskompetens där vi investerar i våra medarbetare är du välkommen att skicka ditt cv till info@svarvning.nu

Hydromat

Ställare och/eller operatör, dagtid (kvällsskift var 5e vecka)
Du har Grönt certifikat i CNC-teknik, alternativt motsvarande yrkeserfarenhet. Vi ser också att du har kompetens inom mätteknik och ritningsläsning samt hanterar svenska i tal och skrift. Arbetstiden är dagtid med kvällsskift 13.30-23.30 var 4e alt. 5e vecka.

För mer info kontakta: Anders Jacobson
Tel 0370-33 32 52
Skicka din ansökan till: anders@svarvning.nu

Hydromat

Operatör, kvällsskift 13.30-23.30
Du har Grönt certifikat i CNC-teknik, alternativt motsvarande yrkeserfarenhet. Vi ser också att du har kompetens inom mätteknik och ritningsläsning samt hanterar svenska i tal och skrift. Arbetstiden är kvällstid måndag – torsdag 13.30-23.30.

För mer info kontakta: Anders Jacobson
Tel 0370-33 32 52
Skicka din ansökan till: anders@svarvning.nu

CNC Operatör

Traub och Index MS, kvällsskift 13.30-23.30
Du har Grönt certifikat i CNC-teknik, alternativt motsvarande yrkeserfarenhet. Vi ser också att du har kompetens inom mätteknik och ritningsläsning samt hanterar svenska i tal och skrift. Arbetstiden är kvällstid måndag – torsdag 13.30-23.30.

För mer info kontakta:
Ola Davidsson
Tel 0370-33 32 54
Skicka din ansökan
till: ola@svarvning.nu

CNC Operatör

Traub och Index MS, nattskift 22.00-07.00
Du har Grönt certifikat i CNC-teknik, alternativt motsvarande yrkeserfarenhet. Vi ser också att du har kompetens inom mätteknik och ritningsläsning samt hanterar svenska i tal och skrift. Arbetstiden är nattskift måndag-torsdag 22.00-07.00.

För mer info kontakta:
Ola Davidsson
Tel 0370-33 32 54
Skicka din ansökan
till: ola@svarvning.nu

Lagerarbetare

TILLSATT

PERFEKTION, PRECISION & PERSONAL

Vi tror på detaljens avgörande betydelse för helheten. Vi är övertygade om enskildhetens definitiva inflytande på slutresultatet och har ett orubbligt fokus på processens alla delar. För oss är extrem noggrannhet en dygd och absolut exakthet en självklarhet. Vi viker inte en tum från stringensen eller kompromissar med tillförlitligheten. Kort sagt, Gnosjö Automatsvarvning utvecklar, tillverkar och levererar allt med perfektion och precision. In i minsta detalj. Alltid. Garanterat.

Projektledare/Kundutvecklare

Vi samarbetar med stora kunder i framförallt bilindustrin. Vår övertygelse är att vi med vår kompetens och kunskap skulle kunna hjälpa dem ännu mer.

Dessutom ser vi att det finns fler branscher som behöver vår specialistkompetens. Ditt uppdrag blir att träffa, fråga och lyssna på befintliga och nya kunder. Lyssna ordentligt för att utveckla affärsmöjligheter för dem och oss.

Du kommer också få möjlighet att påverka och styra innehållet i vår online plattform. Det innebär att du är en god omvärldsbevakare, vet vad som händer i industrin och har förmågan att se framtida möjligheter för innovativa aktörer.

Andra kompetenser som väger tungt:

• Sammanställa offerter
• Driva och sammanfatta möten
• Hantera svenska och engelska i tal och skrift. Kan du fler språk är det ännu bättre
• Teknisk utbildning
• Arbeta mot budget
• Arbeta med affärsmodeller likt Business Model Canvas

Inkom med din ansökan, urval sker löpande till linda@svarvning.nu.
För mer information om tjänsten kontakta Mikael Heilmann, mikael@svarvning.nu 0708 495 286 eller linda@svarvning.nu 0370 33 32 51

Vi undanber oss kontakter från annons/media och rekryteringsföretag i detta ärende.