×

Innovation breakfast

Under mässan Affärsracet i Anderstorp höll vi ett frukostseminarie kring innovation, kommunikation och interna processer för detta. Sedan årsskiftet har vi gått ut hårt och sjösatt flera projekt som ägs och drivs av grupper ur personalen. Allt med syfte att säkerställa företagets framtida position som ledande inom innovation och utveckling. Med oss under frukosten hade vi våra olika partners och inspiratörer för de olika projekten.

Företagsfakta

Grundat år:
1974
Ägare:
Fam Fransson
Ort:
Gnosjö
Verksamhet:
Automatsvarvning av komplexa detaljer i stora serier.
Kunder:
I huvudsak svenska verkstadsföretag där ca hälften har anknytning till fordons-industrin.
Exportandel:
ca 60%
Antal anställda:
60
Omsättning:
116.6 milj. (2015)

Gnosjö Automatsvarvning

Gnosjö Automatsvarvning

Gnosjö Automatsvarvning

Vi använder våra egna cookies och cookies från tredje part för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du vår cookieanvändning. Du kan hitta mer information i vår cookiepolicy.