×

Succé för vår nya VR-film på Affärsracet

Vi lät vår produktionspersonal vara montervärdar under Affärsracet. Med sig hade de våra sprillans nya VR-glasögon laddade med en tour i fabriken.

Som ett avancerat företag inom skärande bearbetning är det inte alltid helt lätt att beskriva vilka möjligheter och vilken precision vi har i vår tillverkning. Ligger man dessutom i Gnosjö är man ibland långt ifrån besluten. Då får man ta saken i egna händer och helt enkelt ta fabriken med utanför Smålands gränser, virtuellt. Det var så vi tänkte när vi tidigt i våras beslutade oss för att producera en VR-film som beskriver och tar dig med in i våra olika maskiner i produktionen.

Vi släpper den inte riktigt än här på hemsidan men den som väntar på något gott ….

Företagsfakta

Grundat år:
1974
Ägare:
Fam Fransson
Ort:
Gnosjö
Verksamhet:
Automatsvarvning av komplexa detaljer i stora serier.
Kunder:
I huvudsak svenska verkstadsföretag där ca hälften har anknytning till fordons-industrin.
Exportandel:
ca 60%
Antal anställda:
60
Omsättning:
116.6 milj. (2015)

Gnosjö Automatsvarvning

Gnosjö Automatsvarvning

Gnosjö Automatsvarvning

Vi använder våra egna cookies och cookies från tredje part för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du vår cookieanvändning. Du kan hitta mer information i vår cookiepolicy.