×

Det ska böjas i tid det som krokigt ska bli.

Att inspirera unga till att utforska teknikens möjligheter ligger oss varmt om hjärtat och varje år tar vi både emot, och åker ut till skolklasser för att berätta om hur det är att jobba med teknik inom industri. Under vårt senaste besök tog vi med våra VR-glasögon och visade eleverna på Hillerstorps fritids hur våra maskiner fungerar. Gissa hur glada vi blev över presenten som barnen hade pärlat till oss.

Företagsfakta

Grundat år:
1974
Ägare:
Fam Fransson
Ort:
Gnosjö
Verksamhet:
Automatsvarvning av komplexa detaljer i stora serier.
Kunder:
I huvudsak svenska verkstadsföretag där ca hälften har anknytning till fordons-industrin.
Exportandel:
ca 60%
Antal anställda:
60
Omsättning:
116.6 milj. (2015)

Gnosjö Automatsvarvning

Gnosjö Automatsvarvning

Gnosjö Automatsvarvning

Vi använder våra egna cookies och cookies från tredje part för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du vår cookieanvändning. Du kan hitta mer information i vår cookiepolicy.