×

Vi investerar i Ung företagsamhets verksamhet

Att stötta unga blivande företagare ser vi som en självklarhet och har på olika sätt genom åren stöttat initiativ till detta. I år driver 1293 elever i Jönköpings län UF-företag. Vi investerar i Ung företagsamhets verksamhet och stöttar länets unga entreprenörer. Vill du möta årets UF-företag ska du besöka UF-mässan på Elmia den 28/2

Företagsfakta

Grundat år:
1974
Ägare:
Fam Fransson
Ort:
Gnosjö
Verksamhet:
Automatsvarvning av komplexa detaljer i stora serier.
Kunder:
I huvudsak svenska verkstadsföretag där ca hälften har anknytning till fordons-industrin.
Exportandel:
ca 60%
Antal anställda:
60
Omsättning:
116.6 milj. (2015)

Gnosjö Automatsvarvning

Gnosjö Automatsvarvning

Gnosjö Automatsvarvning

Vi använder våra egna cookies och cookies från tredje part för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du vår cookieanvändning. Du kan hitta mer information i vår cookiepolicy.